I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, 31 October 2011

MATI : Kena Tembak Di Depan Mata



video ini live pasal kene tembak di depan mata temanya...jom layan..


[Gambar] Lukisan Seakan-akan Hidup | HantuKomputer

[Gambar] Lukisan Seakan-akan Hidup | HantuKomputer

KHALIFAH: NABI ISA AS AKAN MUNCUL SEBAGAI MANUSIA PALING MAJ...

KHALIFAH: NABI ISA AS AKAN MUNCUL SEBAGAI MANUSIA PALING MAJ...: Beratus-ratus laman web dari seluruh dunia menceritakan dan menghebahkan tentang Dajjal atau Antichrist ini. Setiap pendedahan yang dinyat...

HAMIL : Anak Kepada Ayah Kandung



Ini merupaka isu yang paling baru berlaku pada masa ini, apabila sepasang anak beranak telah berbangga dengan melakukan hubungan bersama darah dagingnya sendiri. Mereka juga menyatakan yang mereka sedang dilamun cinta..Komen Anda??

Sunday, 30 October 2011

Bongkar : Rahsia Kematian Marcon Simoncelli Di Sepang



Selepas genap seminggu kematian pelumba Moto GP ini, masih pelbagai andaian yang telah dibuat yang mengaitkan punca kematian beliau.

Beliau yang mewakili pasukan Gresini Honda telah hilang kawalan pada lap yang kedua. Beliau yang terjatuh telah dilanggar oleh Colin Edwards dan Valentino Rossi yang tidak sempat untuk mengelak.

Kematian beliau telah disahkan oleh Penganjur Perlumbaan. Beliau telah disahkan meninggal akibat luka teruk dan pendarahan yang parah. Beliau yang mewakili pasukan Gersini Honda telah maut di Litar Sepang, Kuala Lumpur.

Berikut ialah beberapa gambar kemalangan yang meragut nyawa Marco Simoncelli. 




Kemalangan ini merupakan yang pertama dan paling teruk yang berlaku di Litar Sepang Kuala Lumpur. Link untuk video ini membuktikan rahsia sebenar yang terjadi kepada pelumba berkenaan semasa perlumbaan sedang berlangsung di Sepang 

(klik link ini)

 Walau bagaimanapun Kemalangan ini telah mengorbankan nyawa pelumba Moto GP ini.


Pengawal Yang Terlampau



layan lah aksi pengawal ini yang telah mengambil kesempatan kepada semua wanita...Wanita yang terkene, terpakse mengikut smua yang disuruh oleh pengawal berkenaan..jom layan...


Iklan Lucah Paling Sempoi



Maaf lah iklan ni tak ada kat Malaysia sekadar hiburan..orang barat ni pelik dalam buat bende-bende mcm ni...so jom layan..


Fenomena Manusia Boleh Terbang



Walaupun perkara ini telah diperkatakan sejak sekian lamanya. Namun hari ini, kita saksikan rahsianya..

Memang agak mengejutkan semua pihak tentang manusia ini yang mampu untuk terbang tanpa sebarang sokongan..Apa-apa pun memang aku sendiri pun terkejut dengan menyaksikan perkara ini didalam video ini...jom layan...



Tukar Jantina (Amaran Jangan Tengok Kalau Tak Mampu)

AMARAN KEPADA YANG TAK BOLEH LIHAT GAMBAR YANG AGAK MENGERIKAN INI...



Sakit gila..itu yang memang aku dapat gambarkan..apalah kene ngn orang ni sampai sanggup buang alat sulit mereka dan ubahkan jadi alat kemaluan wanita. pelik-pelik, memang aku tengok gambar ni pun rase nak muntah dan macam-macam lagi lah..Kepada semua janglah cuba untuk buat kerja yang macam ini...







Hanya untuk memaparkan informasi mengenai isu transgander. Penulis harap ubah jantina ini tidak dijadikan salah satu perkara normal untuk rakyat Malaysia kerana amat mengerikan dan pikir-pikirkan lah sendiri...

Saturday, 29 October 2011

Fenomena Ikan Terbang



salah satu invasi permainan ikan terbang. Terbaik lah produk ni...Selau main jet, kapal terbang kawalan jauh. Kali ini inovasi baru yang kreatif ikan terbang.. jom layan..

video



credit to Syaca Syaf ( member FB, LDKDM) kerana kongsi video ni..

MATI : Akibat Tersilap Langkah



salah seorang ahli silap mata, telah salah membuat perancangan trick silap mata dan telah mengakibatkan pembantu silap matanye terkorban. Beliau telah mengerat kepala si mangsa sehingga menyembur darah di atas pentas. Wanita itu akhirnya mati dipentas berkenaan. AMARAN : jangan nak jadi pembantu silap mata yang extreme ni, sebab diorang pun manusia juga..


LAWAK : Cara Pakai Kondom



Apa masalah nya pun tak tahu, sampai satu keluarga turun untuk pasangkan kondom dia ni..lawak..lawak..macam idea orang barat ni...layan lah..


Aksi Terlampau : Bogel Di Pantai




Aku nk share satu video ni, memang gila kentang diorang kene kan orang..habis bertelanjang orang..kalau aku mahu terus lari masuk pantai..Agak terlampau dan ianya pun boleh dijadikan hiburang oleh mereka di sana....layan lah video ni....


Lagi Doktor Terlampau



Layan lah eh...tak tahu nk tulis apa..serius memang buat aku tak kering gusi...lawak2...


Doktor Terlampau




Jom layan video aksi doktor terlampau ni..Agak keterlaluan, sakit perut tahan gelak...hahahahahahaha..pesakit terus tak jadi sakit..

Puak Makan Manusia

Kanibal atau golongan yang memakan manusia merupakan salah satu perkara yang luar biasa bagi semua. Namun di Negara China terdapat satu puak yang dinamakan Masyarakat Pamakan Daging Wanita. Mereka tinggal di sebuah desa yang terpencil di Negara China.






Setiap orang yang merentasi kawasan berkenaan secara tunggal terutama wanita, pasti akan ditangkap dan dijadikan bahan makanan bagi puak berkenaan. Setiap perempuan yang ditangkap pasti akan diberikan layanan seperti memberi makanan, dibersihkan seluruh badannya dan sebagainya sebelum disembelih untuk mematikannya.




Bagi puak berkenaan, wanita yang masih dara adalah lebih enak rasanya bahagian kemaluannya berbanding mereka yang telah berkahwin. Gambar yang aku paparkan ini merupakan gambar tubuh seorang gadis berusia 20 tahun dan merupakan karyawan di bandar bandar yang telah datang untuk bercuti tetapi telah ditangkap. semasa upacara menyembelih, perempuan ini hanya menangis dan tidak berteriak keranan tidak mampu melakukan apa-apa.




LDKDM mintak maaf kalau ada yang tak mampu nak tgk pic ni..tapi aku just nak kongsi cerita ini bersama...sama-sama share info ini ..

Makan Jari Dan Anggota Badan Sendiri



WELLINGTON – Seorang lelaki dari Florida memotong jari dan memasak jarinya sendiri dengan sayuran!. Tidak hanya itu, lelaki tersebut telah memakan jarinya sendiri!.
Lelaki berusia 28 tahun ini tidak menghadapi ketagihan alkohol ataupun ubat-ubatan terlarang ketika melakukan tindakan kanibalisme terhadap diri sendiri itu.
Kes ini merupakan satu dari lapan kes kanibalisme yang dilakukan terhadap diri sendiri di dunia. Demikian diberitakan Associated Press.
Setelah memakan satu jarinya, lelaki tersebut merancang pula untuk memakan dua jarinya yang lain sebelum akhirnya meminta bantuan perubatan kepada petugas kesihatan setempat. Setelah didiagnosis, lelaki tersebut ternyata menderita gejala tekanan perasaan tahap ringan.



Doktor mengatakan lelaki tersebut menghidap pelbagai masalah emosi tidak stabil dan pernah sekali ketika diserang tekanan, lelaki tersebut menyerang dua orang lelaki.
Doktor yang merawat lelaki ini pada tahun 2008 lalu malah menyatakan, “dirinya sempat merasa marah dan untuk pertama kalinya ia sempat mengimpikan tidak hanya membunuh penyerangnya tetapi juga memakan mereka juga”.

Tahniah Negeri Sembilan Juara Piala Malaysia

Tahniah buat pasukan Negeri Sembilan kerana telah menjuarai Piala Malaysia buat Kali Ke-3, Hobin jang Hobin...Negeri Sembilan Berjaya mengalahkan pasukan Terengganu dengan jaringan gol 2-0. Tahniah buat Negeri Sembilan.


Video Kena Cekup



LDKDM terbaca post ni kat entri blog kwn2 di dunia blogger, then ada lah beberapa perkara nak aku kongsikan dengan semua. Apa lah agaknya kalau kena mcm ni, tak terus pengsan aku.. Apa2 pun, layan lah eh...

Friday, 28 October 2011

Aksi Terlampau : MRI Yang Paling Best




LDKDM tak tertahan nak gelak layan video ni.. Memang mcm2 jenis game show yang ada kat Jepun ni..Kreatif betul orang Jepun ni..Game ni nk pastikan orang yang sertainya tak tergelak..tapi  kalau aku, kompem dh terbahak-bahak..tgk video ni pun dh tergelak..kompem aku org pertama kene singkir..jom layan...



"Ka'abah Bawah Tanah" Terbesar Di Dunia



The Metropolitan Area Outer Underground Discharge Channel atau D-Cans Project merupakan salah satu projek bawah tanah terbesar di dunia yang dijalankan oleh Jepun. Projek gergasi Jepun ini juga dikenali " Underground Tample" aku dh try cari maksud Underground Tample ni, tapi yang aku dapat, adalah KA'ABAH BAWAH TANAH.




D-Cans Project ini salah satu projek untuk mengawal banjir di Tokyo. Sama macam projek SMART kat Kuala Lumpur. Cuma bezanya, G-Cans Projek ini terlalu besar dan aku boleh cakapkan yang ini merupakan projek paling besar di dunia.




G-Cans Projek ini merupakan salah satu kemudahan yang bakal menjadi kemudahan dunia kerana ia mampu menampung kuantiti air yang sangat banyak. Selain itu proses pembinaan yang bermula pada tahun 1992.




Projek ini telah mempunyai binaan yang sangat utuh seperti pembinaan terowong gergasi yang diperbuat dari konkrit dan membentuk terowong sebesar 65 meter tinggi dan 32 meter lebar.




 Terdapat juga terowong sepanjang 3.97km yang berada 50 meter di bawah tanah yang menjadi penghubung G-Cans Projek dan akhir sekali terdapat sebuah ampangan yang di gelar Ka'abah Bawah Tanah, yang seluas 25.4 meter tinggi , 177meter panjang, 78 meter lebar, dengan sokongan 59 buah batang tiang konkrit.



Lorong laluan air bawah tanah G-Cans



LDKDM rasa ini salah satu projek mega yang berjaya di Jepun dan telah menjadi alat untuk Jepun mengelak daripada banjir seperti yang kita lakukan di Kuala Lumpur melalui Projek Smart.



Makanan Alaf Baru Yang Pelik

LDKDM baru jer baca berita ni di news @yahoo.com., then mcm2 lah perkara pelik yang ada kat dunia ni keluar. Sekarang ni, aku nak kongsi cerita pasal makanan yang telah di spray dengan spray dr warna "gold,silver dan sebagainya". Makanan itu boleh dimakan dan terserah kepada kita nak warnakan dengan spray warna apa.


contohnya ayam ini di spray kan warna gold sebelum dijadikan santapan. pelik kan? tapi ini lah yang berlaku hari ini. Manusia semakin pelik. 


Menarik juga buah epal ini di spray kan warna gold dan silver.. kalau aku makan depan orang ramai ni, kompem orang cakap aku Gila tapi pada hakikatnya bende ni boleh di makan.


LDKDM nak menyatakan bende semua ni boleh di makan akibat daripada hasil kreatif sebuah syarikat di US yang mencipta spray yang boleh di makan. Spray ini dinamakan sebagai "Food Finish". Idea ini memang kreatif dan sangat pelik.


Ini merupakan salah satu usaha untuk mencantikkan lagi makanan serta menunjukkan salah satu inovasi dalam menghiaskan makanan anda. Bagi aku ini memang pelik dan sangat kreatif. Kalau orang yang tak tahu mesti diorg takkan makan. Harga untuk 100ml Spray ini dijual dalam USD 35 dan terdapat pelbagai jenis warna..Pelikkan tapi benar!!Jom sama2 share kan info ini kepada semua.

Peta Kehidupan Manusia

LDKDM nk kongsi kepada semua pembaca blog ni psl kehidupan manusia....walaupun simple, tetapi maknanya amat besar..Inilah peta kehidupan manusia...



LDKDM harap korg semua share peta ni kt semua rakan2 anda...

Prank Hantu Paling Dahsyat



Salam Semuanya kepada pembaca blog ni..LDKDM nk kongsi 2 video ni..Memang ketara orang Jepun memang pandai buat prank paling meletup. Mana taknye, kalau LDKDM pun mesti terkejut beruk agak nya.. Tapi Korang layan lah eh aksi Prank ni..

Video 1


Kalau LDKDM pun terkejut mcm ni.. Giler Kentang orang Jepun kene kan orang ni..


Video 2 



memang lah terbaik prank ni...share lah eh ngn kawan yang lain...salam dari LDKDM...

Thursday, 27 October 2011

Lawak Lucah Yang Sempoi

LDKDM nk kongsi 3 video ni..bukan bermaksud apa2...hanya sekadar hiburan...






Oleh sebab terlalu ghairah dengan wanita ini, lelaki ini telah cuba "tackle" wanita ini..tapi....haahaha..tgk lah eh...



tahukan sebab dia kenapa...hahahaha...mcm siiioot jer...ok seterusnya...


Oleh Sebab Tidak Mendapat kepuasan...dia buat ini...


hahahaha...so LDKDM harapkan bende mcm ni tk terjadi...haaaha..layan sorg jer...


Dan akhir sekali ramai yang terpaku akan kekuatan lelaki ini...saksikan lah eh...



Apa yang dipaparkan di sini, hanyalah sekadar hiburan ok..

Tarian Hindi Paling Meletup




Salam semuanya daripada LDKDM, hari ni nk kongsi video tarian hindi ni..Agak dahsyat jugak lah bdk ni menari..Layan jer lah..buat senaman pg pun ok gak....awesome beb...hebat gila...ni faktor genetik ker ape ntah...haaah


video

Laman Web FAM Kembali Pulih

Setelah di hack pada awal pagi tadi, laman web rasmi FAM www.fam.org.my kembali pulih. Laman web FAM di hack sebelum ini adalah disebabkan terdapat ketidakpuasan hati peminat bola sepak Malaysia terhadap FAM yang telah menaikkan tiket Perlawanan Akhir Piala Malaysia sebanyak 70%.

GAMBAR BABI : Laman Web FAM di Hack



Akibat tidak berpuas hati dengan kenaikkan tiket perlawanan Akhir Piala Malaysia sebanyak 70%, akhirnya laman web FAM iaitu www.fam.org.my telah di hack. Antara perkataan yang diletak di dalam laman web berkenaan ialah "anjink", "Fuck FAM", "Bangsat", dan paparan gambar babi di atas logo FAM..



FAM telah mengundang perasaan tidak puas hati penonton bola sepak negara disebabkan kenaikkan tiket perlawanan Akhir bola sepak Piala Malaysia yang bakal berlangsung hujung minggu ini di Stadium Shah Alam. Perlawanan Akhir Piala Malaysia ini adalah diantara pasukan TERENGGANU dan NEGERI SEMBILAN.

Permainan Tarian Bogel Paling Dahsyat



haaaa..bkn video lucah, tp satu hiburan semata-mata...siapa lah agaknya yang mampu untuk main permainan mcm ni..sgt uji kecekapan tangan...LDKDM nk share video ni utk semua..manusia oo manusia...mcm ni pun ade...layan kan jer lah yer...


Aksi Pembantu Sauna Terlampau



lagi satu video yang LDKDM nk kongsi. Apa pun tak boleh!!macam-macam aksi ada dalam hidden Camera ni..nk meletop perut gelak..


Aksi Prank Jepun Yang Extream



LDKDM layan aksi prank hidden camera..perghh mmg gila aksi prank orang jepun ni..serius xtream....layan semua nya...


Gurauan Membawa Maut




Agak terkejut LDKDM bila seorang mamat ni telah bertindak menembak sehingga mati seorang aktor utk rancangan hidden camera...jom saksikan..

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...