I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, 24 February 2012

TERBARU : "KAMI BOIKOT BULETIN UTAMA TV3" Guna Isu Agama Untuk Hasutan

Baru jer admin dapat aduan dari kawan2 admin mengenai page ni.. mula-mula admin merupakan salah sorang follower page ni, tapi bila dah dapat aduan macam ni. Rasa menyelak pun ade gak ngn page tu.

Kawan Admin bg tahu kt LDKDM tentang dier jugak kene boikot dengan Page KAMI BOIKOT BULETIN UTAMA TV3 atas alasan, kwn admin mengeluarkn komen mengenai post Allahyarham Sudirman.

Sebelum ni, admin memang respect page ni, sebab Islamik sgt2.. tapi biler dh mcm ni, admin rase, page ni hanya sebagai media hasutan semata-mata.. Orang lain buat dier akan kecoh satu dunia, tapi bila dier buat, dia boleh halal kan jer... bak kata org, biler tersepit yang HARAM boleh Jadi Halal!!

tgk aduan daripada member Admin kepada LDKDM.. jom layan




Admin Page KAMI BOIKOT BULETIN UTAMA TV3 siap bagi Ucapa RIP utk Withney Houston. Padahal kita sedia maklum perkataan RIP ni utk sape, dan sebagai seorang Islam?? paham2 jer lah k..



yang paling baru, hari ni dier kritik pasal ni. tapi biler dier cakap sambut kematian Withney Houston tu tk per..siap tiru sebijik mcm org Kristian terima kematian org.. Rest In Peace....


Admin harap page KAMI BOIKOT BULETIN UTAMA TV3 ni tk pyh bajet Islamik..biler dier ade wt salah, dier wt tk nmpk, biler ade bende org lain buat salah..satu dunia dier kecoh kan.. nmpk sangat mcm orang munafik...

kesudahan cerita ni, korg sendiri boleh menilai apa yang baik... aku hanya sampaikan buat korg semua untuk tidak jadi mcm aku.. yg juga kene boikot dengan Page tu...


2 comments:

Anda Mungkin Juga Meminati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...